HALLOWEEN

Så nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig resa till london. Ska skriva ett lite längre inlägg om själva resan senare. Ikväll blire lite halloween firande med nära och kära vänner. Kommer bli as kalas :D Köpte en dräkt i london som jag tror kommer bli ski bra :D Ne nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite saker kan uppdatera senare, puss hej! :D

 


HEART BREAK TREND?

Det är mycket tråkiga saker som händer under kärleks fronten nu för tiden. De flesta gör slut p.g.a otrohet, man har glidit i sär, man känner mer syskon kärlek än vanlig kärlek o.s.v. Kan ju bara berätta att det började med att min kompis blev dumpad av sin kille efter en månad och det kan man ju tycka att det inte är så farligt, men ändå så hade hon fått förhoppningar. Min andra kompis blev dumpad av sin kille som hon hade varit ihop med i 3 och 1 halvt år. Hur mår man efter en sån dumpning? Och i måndags blev ännu en nära vän dupad av sin kille som hon varit ihop med i 4a år!? vad händer liksom?


Just nu är det även många andra på nätet som har gjort slut. T.ex. Paow och Hugo, och BlondinBella och Nils. Kan det vara så att vårkänslorna försvinner? Eller är man så van vid den andra att man tröttnar och inte tänker på vad man gör? Jag och min pojkvän har varit ihop i 1år och 3månader. Visst vi har haft stora gräl där vi nästan har varit beredda att inte fortsätta tillsammans men vi har ändå insett att vi inte klarar oss utan varandra. Men som vanligt ska man aldrig säga aldrig. Vill bara tipsa alla par som har det knackigt, håll ut ett tag och prata med varandra istället för att bara dumpa. Det finns en andra chans som ska tas hand om väl, gör den inte det så gör slut på rätt sätt, tårarna kommer ändå alltid.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0