HEART BREAK TREND?

Det är mycket tråkiga saker som händer under kärleks fronten nu för tiden. De flesta gör slut p.g.a otrohet, man har glidit i sär, man känner mer syskon kärlek än vanlig kärlek o.s.v. Kan ju bara berätta att det började med att min kompis blev dumpad av sin kille efter en månad och det kan man ju tycka att det inte är så farligt, men ändå så hade hon fått förhoppningar. Min andra kompis blev dumpad av sin kille som hon hade varit ihop med i 3 och 1 halvt år. Hur mår man efter en sån dumpning? Och i måndags blev ännu en nära vän dupad av sin kille som hon varit ihop med i 4a år!? vad händer liksom?


Just nu är det även många andra på nätet som har gjort slut. T.ex. Paow och Hugo, och BlondinBella och Nils. Kan det vara så att vårkänslorna försvinner? Eller är man så van vid den andra att man tröttnar och inte tänker på vad man gör? Jag och min pojkvän har varit ihop i 1år och 3månader. Visst vi har haft stora gräl där vi nästan har varit beredda att inte fortsätta tillsammans men vi har ändå insett att vi inte klarar oss utan varandra. Men som vanligt ska man aldrig säga aldrig. Vill bara tipsa alla par som har det knackigt, håll ut ett tag och prata med varandra istället för att bara dumpa. Det finns en andra chans som ska tas hand om väl, gör den inte det så gör slut på rätt sätt, tårarna kommer ändå alltid.Kommentarer
Postat av: Juliah (:

Dagens blogg är det idag igen på min blogg, bara att skriva " jag är med "

och sen hoppas att just du vinner (:jag slumpar ut vinnaren ikväll, och den som vinner får en feeeeeet länk och ett inlägg om hela sin blogg + en STOR del av ALLA mina besökare ;)delta gärna!

2010-10-22 @ 15:54:41
URL: http://juliahstrand.blogg.se/
Postat av: linnea

vad fint.

2010-10-25 @ 11:59:39
URL: http://lilinnea.webblogg.se/
Postat av: Sarah

jobbigt när förhållanden tar slut, men alla passar endå inte ihop. Bättre då att göra slut, än att vara ihop med någon som endå inte älskar en :) Tack för kommentaren i bloggen föresten. PUSS

2010-10-27 @ 11:03:31
URL: http://girlycious.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://alexandraekstrand.blogg.se/2010/october/v-som-i-veckans-blogg-2.html#commentvar med och tävla om att bli veckans blogg! :)

2010-11-01 @ 15:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0